FI*Mirexin devon rex cattery

Viiru<3

Rakas, vanha Viirumme siirtyi ajasta ikuisuuteen...nivelrikko teki tuhonsa ja Viiru oli loppuajat kipeä kipulääkityksestä huolimatta. Ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin päästää toinen kivuistaan.

SW,SP,CH Riiviön Viiru DSM  hopeatabby valkea naaras. Kissalamme tähti ja kantaemo. Viiru on tehnyt kahdet pennut ja viettää nyt kastraatin leppoisia päiviä. Viiru on kaunis ja tyypikäs devon rex naaras.

Viiru saavutti Suomen Kissaliiton Vuoden Kissakilpailussa toisen sijan, kategorian III kastraatti naaraissa, ollen myös Surex:n Vuoden 2012 paras devon kastraatti 😀 . Viiru jatkaa tänä vuonna poseeraamista kilpailuissa:)

Viiru on Suomen ensimmäinen devon rex, joka on saavuttanut näyttelystä tittelin DSM, eli kymmenen kategoria voittoa aikuisten luokista vähintään kahden vuoden aikana.

Viiru vain paranee vanhetessaan. 8 vuotiaana, (v. 2016) Viirusta tuli Suomen ensimmäinen devon rex Scandinavian Winner! Rouvakissa on edelleen upeassa kunnossa, omanarvon tunteva emäntä talossa, aina yhtä lempeä ja ihmisrakas pieni riiviö😘 sekä Vuoden Kissa 2016 kat 4 kastraatti naaraat

SW,SP,CH Riiviön Viiru DSM, Meidän Super-Viiru Kissaliiton Vuoden Kissa-kilpailun paras kastraatti naaras kat IV!

CH Iskra's Ilona liittyi keväällä -21 kastraattikerhoon. Ilona kerkesi saada 2 pentuetta. Sukulinjaa jatkamaan jäävät Mirexin Unelma eli Maisa sekä nuoret tytöt Mirexin Xtra-Beautiful eli Pipsa ja Mirexin Xtra-Chocolaitier eli Suklis

Kesällä 2021 Ilona siirtyi Viirun kaveriksi kissojen taivaaseen. Ilonalla oli vaikea krooninen kiputilanne lonkkavian vuoksi. Hoidosta huolimatta kipuja ei saatu kuriin.

Uusimmat kommentit

11.11 | 14:28

Hei, Pentuinfosta löytyy myös Devonin hinta, pennut ja suunnitelmat v...

11.11 | 14:18

Hei, minkä hintainen devon Rex kissanpentu on?Kiitos

28.09 | 19:57

Hei. Olisiko teille tulossa pentuja? Olisin kiinnostunut hankkimaan yhde...

17.08 | 07:30

Toivotaan, että loppusyksystä olisi pentuja=)